Φύγε όσο προλαβαίνεις

Σε γουστάρω ανασφαλή τύπε, χωμένε μέσα σε τρυπάκια που αρνείσαι να βγεις, ίσως γιατί μέχρι εκεί μπορείς. Μην κάνεις όμως ότι με ξέρεις, ούτε ότι νοιάζεσαι και παπαριές. Ατύχησες ξέρεις, διαβάζω πίσω από τις λέξεις, βλέπω πίσω από τις ώρες που χάνεσαι και ακούω ό,τι δε λες.

Αν θέλεις να παίξεις είμαι μέσα, δε θα σε λυπηθώ και αφού ευχαριστηθώ, από τη ζωή μου θα σε πετάξω. Τέτοιους φίλους δεν τους θέλω, κότες στη ζωή μου δε χωράνε, άσε που κάνουν θόρυβο και δεν το μπορώ. Σε προειδοποίησα μην ζητάς ευθύνες τις έχω αποποιηθεί.

Θα μπορούσα να περάσω πολύ όμορφα μαζί σου, το έχουμε αλλά δεν το δίνουμε, τα κολλήματα δεν τα μπορώ. Πεινάς φάε, γουστάρεις όρμα, διψάς πιες! Λαχταράς θάλασσα αλλά σου πέσανε βαθιά τα νερά, βούτα μανάρι μου ή θα μάθεις  και θα κολυμπάς ή θα βουλιάξεις, αλλά μην φοβάσαι πάντα υπάρχει σωσίβιο και εσύ κρατάς καβάτζες.

Ημίμετρα, δικαιολογίες…  Έλα φιλαράκο, ποιος μπορεί τόση μετριότητα, πιο καλή η μοναξιά με τα χίλια. Τώρα αν έχεις μάθει σε απελπισμένες καταστάσεις που θα συμβιβάζονταν με κάθε παραμύθι, με στημένες απογευματινές συναντήσεις, με στημένο σκηνικό για κάλυψη απεγνωσμένων αναγκών, δεν μπορώ να στο δώσω.

Ίσως και να ρίσκαρα και να μπορούσα να απολαύσω ό,τι ζητάει το είναι μου από σένα, μέχρι να τα πάρω και χορτάτη να σε χαιρετήσω. Στη ζωή σου θα είμαι πάλι αν το θέλεις, αλλά στη θέση που με γνώρισες . Όμως πώς να ρισκάρεις, όταν με παίρνει ο άνεμος και συ κλείνεις παράθυρα, φωνάζοντας από μέσα ότι θέλεις να τα ανοίξεις.

Είναι ό,τι είναι,  όταν το κουράζεις όμως μόνο κουραστικό λέγεται. Να περάσω καλά θέλω εις βάρος κανενός όμως. Να μη γίνω μαγκουρίτσα να περπατάς και πίσω βομβαρδισμένα τοπία. Αν γούσταρες θα πετούσαμε μαζί μέχρι  η βροχή να μας σταματήσει.

Γαμώ τον αλτρουϊσμό μου που με κρατάει πίσω, φύγε τώρα λοιπόν, με κακομαθημένο παιδί μην παίζεις γιατί καλός ο αλτρουϊσμός , ο ιμπεριαλισμός όμως κυβερνά τον πλανήτη, σε σένα λες να κάνει διακρίσεις;

 

#14/6/2016 

 

 

Advertisements
Κατηγορίες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s