Αγα«π»θείτε ωρέ!

Καλό το ξεαράχνιασμα, όχι όμως μόνο στα ταβάνια!

Το σεξ είναι υγεία σωματική και πνευματική για εμάς τους ίδιους αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο που δε φταίει σε τίποτα να δέχεται τις συνέπειες της αγαμίας μας και δη της κακογαμίας διότι ως γνωστόν ουδείς εριστικότερος….

Πριν φίλος δε σου μείνει και τάρανδος γίνεις, δράσε!

Φαντασία, ναι φίλη-ε μου, βάλε τη λίγο μπρος. Τι ντρέπεσαι; Δε σε βλέπει κανείς εκτός από αυτόν-η που πρέπει και αυτό είναι ζητούμενο, στον κόσμο της φαντασίας όλα είναι πιθανά.

Πειραματιστείτε με τα κορμιά σας, ανακαλύψτε τα, ελευθερώστε τα.  Έλα μου που δεν τα κάνανε στο χωριό σας;  Μωρέ κάνανε αυτά και άλλα χειρότερα, πού να σου εξηγώ.. την παροιμία «δώσε θάρρος στο χωριάτη να σε ανέβει στον κρεβάτι» την ξέρεις; Τέλεια! Έχεις δει λοιπόν κάτι ντιβάνια που έχουν στα χωριά; Αντέχουν πολλή ένταση και βάρος!!!!

Αν η λίμπιντο στο μηδέν, και οι ορμόνες κοιμούνται,ερωτική  ταινιούλα παιδιά , στους πιο σεμνότυφους προτείνω hardcore για αρχή και μετά Εμμανουέλα να στανιάρουν, μπανάλ μεν  διαχρονική δε και στην περίπτωσή τους μια χαρά θα δουλέψει, για τους λοιπούς ανάλογα με το βίτσιο του καθενός, δεν κρίνω εγώ. Προσοχή απαγορεύεται αυστηρά για τους εθισμένους στις τσόντες, θα πάει το χεράκι σύννεφο και μετά ξέχνα το πουλάκι.

Χεράκι κοπελιές και κοπέλια,αφού τα έχετε χρησιμοποιείστε τα και στων δύο σας τα κορμιά, παίξτε, βρείτε ευαίσθητα σημεία, και τα χέρια σας μπορούν να αντικατασταθούν και από άλλα αισθητήρια όργανα.  Α, δε με κατάλαβες συγγνώμη, γλώσσα ήθελα να πω.

Μανάρια μου, στοματάκι έχετε, αλλά ερωτήσεις στο πάθος  τύπου «να μπω» ή  «πώς ήμουνα» δε χωράνε. Βουτήξτε στην αμαρτία το λέξιλογιό σας και προχωρήστε!

Για τον πονοκέφαλο ντεπονάκι, αν και με το ξεβούλωμα θα φύγουν όλα, έλα να κάνουμε χαδάκια να φτιάξουμε διάθεση. Όοοοοχι το ξεβούλωμα του νεροχύτη, αγοράκια μου σας προίκισε η φύση με εργαλεία, χρησιμοποιήστε τα, αλλιώς πάντα θα υπάρχει ο Σάκης ο υδραυλικός :p

Έλα μωρά μου, να δω το πρωί χαρούμενες φωτεινές φατσούλες, νισάφι πια με τη μιζέρια και την γκρίνια, ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ!

Τρώγοντας η όρεξη στο σεξ δεν έρχεται, το αγγούρι το τρως να δροσιστείς όχι να ζοριστείς γι αυτό ποτέ δεν κάνουμε ό,τι μας χαλάει, τσάμπα τα υγρά που θα σπαταλήσουμε αποτέλεσμα δε θα έχει.

Με καυστικό ενδιαφέρον θα επανέλθω και ελπίζω σε απελευθέρωση των κληρονομημένων ταμπού

*Παλιό αλλά διαχρονικό!

Δημοσιεύτηκε από τον Athina

Nothing is as it seems Στριμμένη,κυνική, κυκλοθυμική, κακομαθημένη, εκνευριστικό και ανάποδο εκ γενετής πλάσμα, με έντονη αίσθηση του σαρκασμού και αυτοσαρκασμού!

11 σκέψεις σχετικά με το “Αγα«π»θείτε ωρέ!

  1. ¨Ενα διαχωρισμό θα κάνω ….. μόνο κι όποιος κατάλαβε …κατάλαβε…

    Άλλο να το κάνεις … κι άλλο να το νιώθεις με όλο σου το είναι….

    Τσόντες .. και εργαλεία και άλλα συναφή μόνο στο επιδερμικό ένωμα…

    Στον έρωτα νιώθεις αλληλεπίδραση με όλα σου τα κύταρρα… κι αυτό γλυκιά μου λίγοι και λίγες το έχουν νιώσει…

    Μέχρι να το νιώσουν θα μιλάμε για υγρά και «υδραυλικούς»…

    Καλό βράδυ….

    Αρέσει σε 1 άτομο