Η υποκρισία μιας εκχυδαϊσμένης κοινωνίας.

Η άφατη πραγματικότητα, πόσο ειρωνεία μπορεί να κρύβει;

«Εκπλαγήκαμε» από ένα σόου κλειδαρότρυπας με επιλεκτικά προσεγμένες προσωπικότητες που ο μόνος σκοπός είναι ο ερεθισμός της κοινής γνώμης στον άμετρο κιτρινισμό. Μια συνταγή που ποτέ δεν παλιώνει. Ένα ακόμα προϊόν  από το οποίο δε χαρακτηρίζεται το ίδιο αλλά οι αγοραστές του.

Είδαμε, για μία ακόμα φορά να εκφυλίζεται η σεξουαλικότητα του ατόμου ποικιλοτρόπως. Είδαμε, αυτόν που επέλεξε η παραγωγή ως γόη να περιγράφει τις γυναίκες  ως σπερματοδοχείο και ότι τίποτα δεν τον σταματάει μπρος στην ικανοποίηση του ζωώδους σεξουαλικού ενστίκτου. Δυστυχώς δεν ενημερώθηκα, για κάποια αντίδραση του συνομιλητή του, ούτε του οπερατέρ,ούτε του σκηνοθέτη, των ανθρώπων στο μοντάζ, στην παραγωγή, παρά μόνον μία επίπληξη. Υποθέτω δε , ότι είναι οι ίδιοι, που στην εισαγωγή ρυθμικής γυμναστικής-αθλητικού ομαδικού χορού κατά κόσμο τσιρλίντινγκ τον στα σχολεία, έβλεπαν οπίσθια μικρών παιδιών και ανάρμοστων χορών. Ουδείς ασχολήθηκε με την αναγκαιότητα ενίσχυσης της φυσικής αγωγής στα σχολεία και την ενίσχυση σχολικών πρωταθλημάτων σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα. Πόση κυνικότητα, διαστροφή και ανωμαλία κρύβει τελικά αυτή η κοινωνία;

Με συγκίνηση είδα, μέσω κοινωνικών εξελίξεων για θέματα εργασίας, οικονομίας και παιδείας, πολιτικούς να ξυπνάνε από το λήθαργο των τελευταίων μηνών με σκοπό, να τοποθετηθούν στην άθλια έκφραση, ενός τηλεσκουπιδοπαιχνιδιού, αφήνοντας ασχολίαστα τα δρώμενα που μένει να στιγματίσουν περισσότερο την ήδη καταπονημένη κοινωνία.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων «να σταματήσει η κουλτούρα του βιασμού» , κουλτούρα ο βιασμός;Σε μια φράση, δύο λέξεις αντιφατικές, η καλλιέργεια πνεύματος δίπλα σε απεχθές εγκληματική πράξη. Επικίνδυνες αναφορές και χαρακτηρισμοί σε ειδεχθή νοοτροπίες. 

Στοχευμένα παίχτηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, με σκοπό να μονοπωλήσει και να θέσει το αι και την πάλαι ποτέ αναμονή τοποθέτησης του Ανδρέα Μικρούτσικου. Στο άμεσο μέλλον θα δούμε το γνωστό μοτίβο, να παρουσιάσουν τον θύτη ως θιγμένο αποχωρήσαντα και να δικαιολογείται η έκφραση σε έπαρση της στιγμής. Να ικανοποιήσει το λαίμαργο πλήθος, αφήνοντας την αίσθηση της συμμετοχής στην αθλιότητα των ευτελιζόμενων

Είδαμε τους χορηγούς να αποχωρούν, συμμερίζοντας την κοινή γνώμη και καταγγέλλοντας την απαράδεκτη έκφραση-νοοτροπία συμπεριφορά του παίκτη. Μένει να δούμε πόσο θα κρατήσει το “εμπάργκο”, ελπίζοντας ότι δεν είναι μία τακτική κοινωνικής πολιτικής λαμβάνοντας υπόψιν ότι γνώριζαν εξ αρχής την αθλιότητα του αντικειμένου που χορηγούν με σκοπό τη διαφήμιση της επιχείρησής τους και όχι τη στήριξή τους σε πολυπολιτισμική κληρονομιά. 

Στην αντίπερα,οι κατακραυγές σιγάζουν στο σύνολο των ριάλιτι. Η προσβολή προσωπικότητας γίνεται άποψη.  Η παθητικότητα σύμμαχος, σε αλλαγές που σοκάρουν κάθε καλλιέργεια πνεύματος, στα πρότυπα συμπεριφορών, στην κατάλυση αξιών, στην έλλειψη κάθε μορφής σεβασμού.

Δημοσιεύτηκε από τον Athina

Nothing is as it seems Στριμμένη,κυνική, κυκλοθυμική, κακομαθημένη, εκνευριστικό και ανάποδο εκ γενετής πλάσμα, με έντονη αίσθηση του σαρκασμού και αυτοσαρκασμού!

One thought on “Η υποκρισία μιας εκχυδαϊσμένης κοινωνίας.

  1. Η όμορφη αισθητική ως αντίληψη πέθανε μαζί με τον Ραφαηλίδη.Η βαρβαρότητα ξεκινά από το σπίτι και γίνεται κουλτούρα.Για τα φράγκα.
    Όλα για τα φράγκα.
    Φτωχόμυαλοι και επικίνδυνοι.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: